Печат

Уважаеми родители и ученици,

Във връзка със заповед No РД-07-234/28.10.2020 г. на директора на СУЕО „Ал.С.Пушкин” – Варна за преминаване на учениците от гимназиален етап в електронно обучение от разстояние бихме искали да припомним, че училищните психолози на СУЕО „Ал.С.Пушкин“ – гр.Варна предлагат дистанционна форма на психологическа подкрепа на ученици, родители и учители чрез използване на ресурсите на интернет пространството и електронните платформи (Viber, Messenger, мобилен телефон).
В рубриката „Съветите на училищните психолози” на сайта на училището от началото на учебната 2020/2021 г. са публикувани и ще продължават да се публикуват психологически материали (тестове, анкети, текстове), свързани с личностното развитие на учениците, които са практичен и удобен вариант за подпомагане на процеса на онлайн консултиране.

При необходимост от кризисна интервенция на родители и ученици психологическото консултиране може да бъде проведено и в кабинета на училищните психолози в СУЕО „Ал.С.Пушкин” при спазване на всички необходими противоепидемиологични условия и мерки.

За контакти:

Марияна Георгиева - уч.психолог гимназиален етап VIII-XII клас; моб. тел. 0887054543; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;

Даниела Попова - уч. психолог начален и прогимназиален етап I-VII клас; моб. тел. 0888768808; e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете здрави и запазете вярата си в доброто!